5 skjulte skatte i Nordvest

Er du ny i København eller leder du efter et nyt sted at nyde din kaffe? Så læs med her - Jeg har fundet 5 af Kbh Nordvest's gemte skatte..

SKOLEHAVERNE

Skolehaverne er et større grønt område, med en beliggenhed i Lersøparken.

Her finder du både høns, kaniner, blommetræer, pæretræer, æbletræer samt skønne hindbærbuske.

Jeg arbejdede førhen i en vuggestue i nærheden, og vi besøgte ofte dette sted. Børnene elskede at løbe rundt og lege i græsset og kigge på dyrene. 

Skolehaverne er også det perfekte sted for dine børn, hvis de elsker at få jord under neglene. Du kan i Skolehaverne opleve en masse arrangementer, samt dyrke dit eget lille stykke have, og alt det du høster må du tage med hjem. De søde medarbejder hjælper dig med frø, redskaber og vejledning. Det hele har en lille pris på 225 kr. for en hel sæson fra maj til september.

Tilmeldingen sker inde på deres hjemmeside.

Adresse: Bispebjerg Bakke 8, 2400 København

 

TRIBECA

På denne lille skjulte restaurant i NV, bliver du introduceret for Københavns bedste pizzaer!

Tribeca er Københavns første pizza og øl laboratorium i NV.

Her får du en italiensk inspireret New Yorker gastronomi, der er med til at skabe en rå men hyggelig stemning. Hos Tribeca bliver der eksperimenteret med nye smage, der tager udgangspunkt i en ekstra god oplevelse for dig. Deres pizzaer er sicilianske stenovnspizzaer lavet på rene og italienske råvarer, og kan nydes med deres helt egen signatur øl, brygget og lagret på tønder af Ugly Duck Brewing Co.

Jeg undervurderede NV da jeg først flyttede hertil for 5 år siden, men efter mit første besøg på Tribeca, tager jeg med god samvittighed cyklen fra Vesterbro for at spise deres lækre pizzaer.

Skal du holde en fødselsdag eller et firmaarrangement, kan TRIBECA NXT Door skabe de bedste forudsætninger for en god fest, med god stemning og mad. Her vil du få en gennemført og uforglemmelig oplevelse med alle dine venner og familie.

Adresse: Bygmestervej 2, 2400 KøbenhavnBISPEBJERG KIRKEGÅRD - KIRSEBÆRTRÆER

 

Tænker at din instagramhistorik, har været fyldt med lyserøde blomster i slut april?

Bispebjerg kirkegård blev for nogle år siden en turistattraktion, når deres berømte kirsebærtræeer springer ud.

Dette syn er også en oplevelse i sig selv, og da man skal være hurtig for at opleve de smukke lyserøde blomster, sker det sammen med resten af Københavns befolkning.

I de seneste tre år har omkring 150.000 mennesker besøget denne blomstringsperiode, hvilket har fået meget opmærksomhed i medierne.

Udover det smukke syn på Kirsebær-alléen, er Bispebjerg kirkegård et roligt og hyggeligt sted at gå en tur, med avnbøg-allen der giver et fantastisk indtryk før og efter løvfald.

Vær forberedt på menneske kaos, da alle skal have en selfie med de smukke træer.

Adresse - Bispebjerg Kirkegård

 


LYGTEN - BAZAR

Hvem elsker ikke en billig og god avocado?

Hos Bazaren på Lygten finder du de lækreste og sprødeste grøntsager og frugter.

Jeg handler ofte i Lygtens Bazar, da det meget bedre kan betale sig for mig, når jeg er på SU - og jeg er ikke endnu blevet skuffet.

3 avocadoer til 10 kr. 7 lime eller citroner 10 kr. kæmpe bundt mynte eller basilikum 10 kr. Dette sted har gjort min hverdag noget grønnere og lækre, og stemningen i Bazaren en oplevelse i sig selv. Indenfor kan du købe varer til rigtig gode priser. Både nødder og oliven ved vi alle kan være lidt pebret, men her kan du finde begge dele til en pris vi alle være med på.

Når du kommer ind går du en fiskelugt i møde, der godt kan være lidt slem, men du kommer hurtigt over den.

Butikken er indrettet som alle andre supermarkeder, så det er nemt at udforske alle de ukendte produkter.

¨

Mangler du ingredienserne til den perfekt mojito? Så skal du tage forbi Lygtens Bazar.
 

Adresse: Lygten 11, 2400 København
 

UTTERSLEV - JAZZ CAFÉ

Denne hyggelige Jazzecafe opdagede jeg først for nogle dage siden, men den har eksisteret i mange år.

Anders Jacobsen som er formand i foreningen og selv er professionel jazzmusiker, har gjort denne café til et populært sted for mange Københavnere. De har dermed opbygget et godt ry hos både musikere og kommuner, der støtter caféens drift.

Jeg er ikke selv den bedste jazz kender, men der var en blanding af god stemning blandt venner og stamkunder, og en kvalitet i musikken der gjorde hele oplevelsen magisk.

Det er bestemt et sted jeg skal tilbage snart.

Adresse: Skoleholdervej 20 København NV

 

Boligsøgende i KBH Nordvest?

Vi har lige nu +175 ledige lejeboliger i Kbh Nordvest

 

KLIK HER FOR AT SE ALLE +175 LEDIGE LEJEBOLIGER

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)