5 gode råd til en nemmere flytning

1. Start i god tid

Når man skal flytte, er der mange ting man pludselig skal tage stilling til. Det er derfor en god idé at starte i god tid, så man ikke bliver stresset undervejs. Husk at hvis du skal bruge en flyttebil til selve dagen, er det en god ide at bestille denne i god tid. Så kan du også indsamle forskellige tilbud fra forskellige udbydere, så du får præcist det du skal bruge!

2. Sortér

Når man flytter har man en oplagt mulighed for at sortere sine ting og det er nemmest at gøre inden man flytter ind i den nye bolig, så man ikke får taget ting med sig videre som man ikke længere bruge. Husk du behøver ikke at smide dine ting ud, du kan sælge dem videre så andre kan få glæde af dem. 

3. Giv flyttekasserne navne

Det er en god ide, at skrive på flyttekassen hvor den hører til, såsom; køkken, bad eller stue. På denne måde, ved du hvilke flyttekasser der skal det rigtige sted hen og det bliver hurtigere at finde sine ting uden at man skal igennem alle kasserne først. 

4. Pak en flyttetaske

At flytte kan hurtigt trække ud, det er derfor smart at have en flyttetaske så du har alt det væsentlige ved hånden. I flyttetasken kan du pakke alle de vigtige ting som du skal bruge på flyttedagen. Det er også en god ide at pakke tandbørste og tandpasta i tasken, så du har disse ting ved hånden hvis ikke du er kommet helt på plads inden dagen er omme. Stil tasken i bilen eller et andet sted hvor du ved, at den ikke bliver væk i løbet af dagen. 
Bonus tip: Pak nogle snacks i tasken, så du altid har noget lækkert ved hånden hvis du skulle blive lidt sulten!

5. Meld din flytning online

Nogle gange tænker man kun på det praktiske når man skal flytte. Men vidste du at, du skal melde din flytningen til folkeregisteret indenfor 5 dage efter du er flyttet?! Dette kan man heldigvis gøre nemt online via borger.dk. Derudover skal man huske at fortælle ens arbejdsplads om adresseændringer og opdatere ens abonnementer på f.eks. kontaktlinser, ugeblade eller aviser, som automatisk bliver leveret til din adresse. 
 

Held og lykke med din nye bolig og med flytningen. Vi håber at vores 5 flytteråd gør din flytning mere overskuelig!