5 gode gaver til dem, der snart flytter ind i en ny bolig

Kender du et par, der snart skal flytte, og skal de have en rigtig god indflyttergave? En indflyttergave er ikke den nemmeste gave at finde på, men der findes i hvert fald fem slags gaver, som vil falde i god jord hos størstedelen af alle par, der flytter i ny bolig.

Personligt, praktisk og passende. En indflyttergave skal leve op til mange ting, men heldigvis findes der masser af gaveidéer, som kan hjælpe dig godt på vej. Husk dog altid at have modtagerne af gaven i tankerne, så du sikrer dig, at du ikke rammer helt ved siden af. 

  1. Dørskilt

Et dørskilt en sød og betænksom gave. Selvom det er en praktikalitet, at postbuddet skal kunne se, hvem der bor på adressen, symboliserer et dørskilt med parrets navne på langt mere end det. Det har en mindeværdig symbolik, og så findes dørskilte i mange design, så du altid kan finde et, der passer ind i husets eller lejlighedens stil.

  1. Haveudstyr

Flytter parret i hus, følger der ofte ansvaret for en have med. Er det første gang, de skal stå for at holde have selv, mangler de med sikkerhed en masse haveudstyr. 

Du kan derfor gå i et byggemarked og nærmest have frit slag, for der findes ikke de maskiner og det udstyr, som ikke kan bruges i en have.

Skal gaven have lidt mere hygge over sig, end hvad f.eks. en græsslåmaskine kan give, er en grill, en parasol eller solcelledrevne lamper et oplagt valg.

  1. Ting med fotoprint

Der findes efterhånden ikke de ting, man ikke kan få printet private fotos på. Krus, puder, sengetøj, musemåtter og meget mere kan lynhurtigt personliggøres med et billede af parret, som skal flytte i ny bolig sammen. 

Har du et skønt billede af dem, er det derfor en sød og sjov gave at give, som altid vil minde dem om dengang de flyttede ind i boligen sammen.

  1. Nøgleringe

Nøgleringe er en symbolsk gave til dem, der flytter i ny bolig. Heri kan de sætte nøglerne til deres nye hjem, som for mange også er starten på et nyt kapitel i deres liv. 

Du kan vælge mellem mange forskellige nøgleringe og f.eks. vælge ud fra modtagernes interesser. Du kan også købe et sæt nøgleringe, som er designet til en ny bolig, hvor hver nøglering passer ind i et nøglebræt eller lignende. 

  1. Blomster

Blomster er den sikre og altid gode beslutning, når det kommer til gaver – også indflyttergaver. Vil du ikke gå med den helt klassiske buket blomster, kan du meget oplagt købe en plante til det nye hjem. Sammen med en smuk krukke udgør det en god indflyttergave, ligesom et træ, der kan plantes ud i haven, også gør det.

Er modtagerne af gaven ikke udstyret med grønne fingre, kan du gøre det lidt nemmere for dem at holde liv i planten, hvis du vælger en sukkulent eller en kaktus. Disse planter er kendt for at være svære at slå ihjel, da de kræver minimal pasning.

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)