5 Billige og lækre spisesteder i København

Det store spørgsmål – Hvor skal vi spise?

Food club

ALL YOU CAN EAT AND DRINK!

Når man hører ordet Buffet, tænker de fleste “Øhhh nej, jeg skal ikke spise noget alle har rørt ved”. Her formår FOOD CLUB at differentierer sig. Deres Buffet er nemlig helt igennem lækker og frisk! Der står en masse kokke og tjenere bag buffeten, som sørger for, at maden ser lækker og indbydende ud, så sesam kartoflerne ikke bliver blandet med laksesalaten.
Prisen ligger også på et niveau, hvor de fleste kan følge med. OGSÅ studerende! Hos FOOD CLUB er ALLE drikkevare nemlig inkluderet i prisen! Dog afhænger prisen af, hvornår og hvor lang tid du ønsker, at tilbringe på restauranten.
Udover at være VIRKELIGE billige, har FOOD CLUB også stor fokus på, at forkæle og respekterer deres grøntsager. De har nemlig et kæmpe udvalg af økologiske grønsager, som kokken hverdag sammensætter på nye og lækre måder.

PRISER
Mandag – Torsdag

1,5 time –  275 kr. 

2 timer – 325 kr. 

2,5 time – 375 kr. 

3 timer – 425 kr.

 

Fredag & lørdag

1,5 time – 325 kr.
2 timer – 375 kr.
2,5 time -| 425 kr.
3 timer – 475 kr.

 

Søndag

Søndag har du dit bord i hele 2 timer til den favorable pris af 225 kr.

 

Pincho Nation

Hvem elsker ikke den nostalgiske cirkus stemning, som man oplevede som barn? Pincho Nation formår ihvertfald, at bringe dig tilbage til den! Når du komme ind på restauranten, bliver du vist ned til dit bord med en omgang popcorn – UMMMM.

Alle tjenerne er klædt ud som cirkus instruktører og stedet er pyntet op fra top til tå men dyr, velour gardiner og dæmpet lys.
Endnu en anderledes ide hos Pincho er, at der ikke er en fysisk tjener, som tager imod din bestilling ved bordet. Du skal i stedet selv bestille din ordre over deres app, og derefter selv hente maden. På den måde undgår du, at have en irriterende tjener til at ånde dig i nakken 24/7 og i stedet kan du nyde dit selskab, samt mad, i fred og ro!
Udover det, laver Pincho de LÆKRESTE Candycocktalis! Fx. dødningehoved slik med lakrids og hindbær vingummi SOM EN DRINK – LÆKKERT!
 

Priser:

Priserne varierer meget, da det er mindre appetizere du bestiller. Retterne er ikke dyrere end 39 kr. pr. styk og deres drinks koster ikke mere end 69 kr.
 

 

Sliders

Hvis du ikke ved hvad en sliders er, så er det en mindre burger med MASSERE af smag! i 2017 vandt Sliders AOK’s førsteplads for Københavns bedste burger – Og jeg kan kun være enig! Jeg synes altid det er svært, at vælge hvilken burger jeg har lyst til. Skal den være med bacon, ost eller gedeost? Måske syltede løg eller indbagte løg?
Hos Sliders kan du få det hele! Og da det er små burgere de serverer, kan man jo hurtigt og nemt spise tre! – YES
Jeg plejer at vælge tre burgere med pomfritter og mayo. Denne menu koster KUN 129 kr. – SHIT det er billigt! – Og det smager helt igennem lækkert!
Du kan også få to burgere, pomfritter, mayo og en is for 129 kr.

 

Oysters and grill

Oysters and grill er uden at lyve, min YNDLINGS restaurant i København! 

Her kan du både få frisk fisk eller en lækker bøf. Jeg har dog kun prøvet deres “havets frugter”, da jeg er bange for at fortryde min bestilling, hvis jeg for en gangs skyld prøver noget andet.
MEN denne “ret” er nok noget af det bedste jeg nogensinde har smagt. Du skal være to for at kunne bestille den, men så får du både frisk torsk i en LÆKKER marinade, pil selv rejer, brød og salat – til at starte med.
Anden omgang – her får du serveret de lækreste kammuslinger, indbagte kæmperejer, blåmuslinger, knivmuslinger samt pomfritter og chilimayo – min mund løber allerede i vand!
Denne ret koster dig kun 195 kr. pr. person, hvor du får 6 forskellige slags fisk. Jeg tror ikke det fås billigere andre steder i København.
 

Kung Fu

Kung fu er en lille hyggelige japansk restaurant, med beliggenhed på Ravnsborggade. Deres inspiration stammer fra en traditionel japansk Izakaya bar, bedre beskrevet som en blanding mellem et bodega, cocktail bar og en restaurant.
Her får du både drikkevare og mad til billige penge! Og du får MEGET mad!
Sidste jeg var på Kung Fu, bestilte jeg 8 stykker sushi samt indbagte rejer til forret. Til hovedret fik jeg et japansk pitabrød, der kaldes Bao. Den var fyldt med crispy kylling, salat og dressing – og jeg fik TO! Jeg kunne dårligt nok spise det hele.
Disse tre retter fik jeg til en mindre pris på 239 kr. Hvis jeg nu havde vidst, hvor meget mad jeg fik, havde jeg nok kun bestilt deres menu med to retter for 199 kr. Til de sultne er der også en menu som hedder 5 retter for 339 kr.
 

 

Skrevet af : Sandy Lee G.