Østerbros 5 skjulte skatte

Er du ny i København eller leder du efter et nyt sted at nyde din kaffe? Så læs med her - Jeg har fundet 5 af Østerbro gemte skatte.

SVANEMØLLEN STRAND

 

Svanemøllen strand er et kendt sted for alle Københavnere om sommeren.

Sommeren 2018 var en helt igennem fantastisk sommer, hvilket betød at stranden var proppet med mennesker, hvilket ikke altid er så fedt.

MEN kommer man i god tid, kan du med sikkerhed få en lækker plads i sandet, eller på badebroen.

I sommeren benyttede jeg mig meget af Svanemøllen strand efter arbejde. De varme dage var hårde og det eneste der kunne køle ned, var det skønne havnvand. Det gode ved Svanemøllen strand er at, man både kan hoppe i fra badeboren, eller gå langsomt i ved sandet. Det vigtigtiste for mig ved en strand, er om vandet er rent og at det ikke vrimler med brandmænd. Jeg har ikke i de 3 år jeg er kommet på strandet, set én brandmænd og vandet har altid været flot og klart.

Derfor er det også en perfekt strand for børnefamilien, da vandet er lavvandet de første 20 meter ud.

Dog er stranden ikke et sted man bør tage hen om sommeren, hvis man har berøingsangst, da man nærmest deler håndklæde med sidemanden. I stedet kan man  komme til en aftendukkert.

Om aften er der nemlig helt roligt og massere af plads, til både at bade og nyde en pizza til solnedgangen.

Adresse: mellem Tuborgs hvide boligblokke og Svanemøllevækst 

 

FÆLLEDPARKEN

Fælledparken er nok det skønneste grønne område på Østerbro.

Her kan du både gå en lang tur, grille en pølse, nyde solen, eller lege med børnene eller sin hund, på diverse legepladser og hundegårde. Parken er fyldt med liv fra både mennesker og dyr, og stemningen er forskellig fra dag til dag.

Om der er en fodboldkamp i parken eller DHL-løb, har Fælledparken en magisk even til at tilpasse sig. Parken er hvad du gør den til.

Hver sommer bliver der holdt Zulu sommerbio i Fælledparken, hvor et KÆMPE lærred bliver midtpunktet for over 500 mennesker, på en helt almindelig græsplæne.

Her skal du bare medbringe et tæppe, lidt lækkert og alle din venner, også lover jeg dig for at du får den bedste biografoplevelse.

Ps. Husk varmt tøj, det bliver koldt når duggen falder.

 

 

ØSTRE ANLÆG

Jeg fik forrig sommer et tip omkring Østre anlæg. Selvfølgelig havde jeg hørt om parken før, men jeg havde aldrig taget turen gennem.

Derfor besluttede jeg mig at pakke et tæppe og cykle mod parken, der skulle være noget helt særligt.

Og rigtigt nok. Parken var noget helt specielt.

Vi har alle prøvet at gå en tur i Nørrebroparken eller på Assistens kirkegården, en solrig dag og stedet er proppet med mennesker.

Men ikke Østre anlæg.

Her var en tilpas mængde mennesker og det gav mig en følelse af at være tilbage i min hjemby. Turen gennem Fredensborg slotshave, havde samme rolige og forfriskende effekt på mig.

Der var god plads og jeg behøvede ikke ligge i ske med resten af København.

 

Østre anlæg er det perfekte sted at fordybe sig i en bog eller drikke en kaffe, hvis du har brug for lidt fred fra det travle København

Adresse: Stockholmsgade 20, 2100 København Ø

NORDHAVN

Nordhavn er et havneanlæg ved Øresunds kyst. Dette skønne område byder både på flotte lejlighed, havnebad, cafeer samt restauranter. Men udover alt det, byder Nordhavnen  også på det hyggeligste og meste fredfyldte område i København.

Hvis jeg har brug for at slippe tankerne fri, og være alene tager jeg ud til dette skønne område. For enden af Kattegatvej ved Københavns havn, kan du finde et lille hyggeligt naturområde, med blomster, græs og frisk luft. Her kan du på alle årets dage nyde det dejlige udsyn over Øresund.

Jeg tage altid herhen hvis jeg vil have lidt ro. Vandets bølger og den friske luft, giver mig et helt nyt overskud og bringer altid glæden tilbage. Det er nok det smukkeste og mest rolige område på Østerbro.


Adresse: Kattegatvej Nordhavn 

Konditaget Lüders

 

På toppen af et P-hus i Nordhavnen 24 meter oppe, finder du dette 2.400 m2 offentlig træningstag.

København er en eftertragtet by at bo i og derfor er bebyggelsen af boliger steget gevaldigt. Derfor fik Københavns kommune den ide at udnytte de høje bygninger rundt i byen. Pladsen til sportspladser på gadeplan, er ikke nemt at finde og derfor byggede de konditaget på toppen af et P-hus. Formålet var at udnytte pladsen så meget som muligt.

På dette konditag kan du udfordre dig aktivt udenfor, i form af leg og træning. For at komme op på dette tag, skal du bevæge dig op af huset trapper. Her kan du både løbe eller gå. Jeg har brugt dette tag meget i min fritid, da jeg gratis kan bevæge mig på fx. trampoliner, sprintbane, Box jumps, Crossgym og meget andet.

Jeg benytter mig af dette træningstag, fordi jeg var træt af at stå i fitness, i en tung lugt af sved. Her kan jeg træne frit udenfor i den friske luft, og skal ikke høre på høj techno musik eller andre forstyrrelser.

Adresse: P-hus Lüders på Helsinkigade, Helsinkigade 30, 2150 


SANDY LEE G. 


 

Boligsøgende på Østerbro?

Vi har lige nu 160+ ledige lejeboliger.

KLIK HER FOR AT SE ALLE +160 LEJEBOLIGER PÅ ØSTEERBRO

Søger du bolig? Søg blandt 5000+ ledige lejeboliger i hele Danmark
Søg lejebolig her
42 90 32 51 (Alle hverdage 9.30 - 12.00)
info@findboliger.dk (Alle hverdage 10.00 - 16.00)